Fijne foto’s van een bijzondere dag

Oh jee, ik word zo’n blogger die maanden niets van zich laat horen! Maar  ik had een goede reden hoor. De kinderen hebben vakantie, de webshop loopt erg goed, en.. onze gedachten waren even heel erg anders. Bij een huisje. Een heel mooi huisje, waar we allemaal in kunnen zonder dat er ruimtes gedeeld moeten worden. Met plek voor mijn werk én een grote moestuin. Maar helaas is het niets geworden.

Dat dus.

Maar ik ben er weer. Ik móést ook wel! Vandaag is het namelijk alweer een jaar geleden dat Gertjan en ik ons ja-woord opnieuw hebben uitgesproken. De perfecte dag om wat fijne plaatjes te delen. Willen jullie meer zien, of lezen over de reden hiervoor, op het Hip je Huwelijk in-blog staan een stukje achtergrond en nog veel meer foto’s.

De foto’s zijn gemaakt door Susan van Susan Swiggers Fotografie.herbevestiging9

herbevestiging8

herbevestiging5

herbevestiging_19
herbevestiging_9 herbevestiging_15herbevestiging_8

herbevestiging_7herbevestiging_16

Eén gedachte over “Fijne foto’s van een bijzondere dag”

Reacties zijn gesloten.